2-2

City Pirates speelt gelijk tijdens de eerste thuiswedstrijd van de competitie.

Met Turnhout kregen we een ploeg waar we al vaak tegen gestreden hebben op bezoek. Beide ploegen hadden op de openingsspeeldag verloren. Turnhout kwam snel op voorsprong. Na 4 minuten stond het al 0-1 via Coeckelbergs. Een kwartier later stonden de bordjes gelijk: Dean Doncos scoorde de 1-1. Dit werd ook de ruststand.

Ook in de 2de helft kwam City Pirates achter. Karim El Mediouni maakte de 1-2 na 10 minuten. City Pirates ging terug op zoek naar de gelijkmaker en vond die ook. Strahinja Mitrovic zorgde 5 minuten voor affluiten voor de 2-2. In het absolute slot van de toegevoegde tijd viel Turnhout nog met 10 man door de rode kaart van Schepers.

City Pirates begon met Geens, Van Cauwenberg, El Mokadem, Abaz, Van Hoof, Wilms, Meukens, B. Kromah, Fahd Sakande, Akarom en Doncos