2-0 verlies

City Pirates verliest met 2-0 op het veld van Lommel SK B.

In een evenwichtige eerste helft had City Pirates enkele kansen, maar scoren lukte niet. Ook Lommel kwam niet tot scoren. Toch kregen we een opdoffer net voor rust na een rode kaart voor Bangali Kromah.

Aan de rust werden Akarom en Mitrovic gewisseld voor Muyllaert en Doncos. Met 10 man kwamen we na 10 minuten in de tweede helft 1-0 achter via Joppe Donné. Die voorsprong werd in minuut 87 verdubbeld door Rune Gielen. Zo starten we de competitie met 1 op 9.

Zaterdag spelen we om 20u thuis tegen KSK Londerzeel. Londerzeel pakte vandaag hun eerste driepunter van het seizoen door met 1-0 te winnen van Zepperen-Brustem.

We zijn de wedstrijd gestart met Bo Geens, Sander Van Cauwenberg, Yassir El Mokadem, Dani Wilms, Andy Van Hoof, Esiaka Kromah, Raf Meukens, Bangali Kromah, Fahd Sakande, Hatim Akarom en Strahinja Mitrovic.

Wisselspelers waren Tim Muyllaert, Wout Muyllaert, Yorgo Van Hove, Ilyas Kasmi en Dean Doncos.

***

Zondag gaan we op bezoek bij Lommel SK B.

Lommel SK startte de competitie met 2 draws. Het werd 1-1 en 2-2 tegen respectievelijk Achel VV en Bevel.

City Pirates speelde 2-2 geijk tegen Turnhout en gaat dus op zoek naar de eerste driepunter van het seizoen.